Britney Spears, la un pas de a intra în ÎNCHISOARE

De: Cătălina Matei / 07.05.2014, 10:13
Britney Spears, la un pas de a intra în ÎNCHISOARE
Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai prost pentru celebra cântăreaţă, căci Britney Spears riscă să primească o condamnare la închisoare. Motivul? Una dintre dansatoarele sale a dat-o în judecată, după ce artista i-ar fi spart nasul în timpul unei repetiţii.

Incidentul a avut loc anul trecut, în august, în timpul repetiţiilor pentru coregrafia pentru videoclipul piesei „Work Bitch”, conform TMZ.com. Dansatoarea Dawn Noel a fost lovită în nas de Britney atât de tare încât toţi cei prezenţi au auzit cum i s-a rupt osul nazal. Tânăra a povestit că artista i-a cerut scuze, dar nu a oprit repetiţiile şi şi-a văzut în continuare de treabă.

Ulterior, Dawn a consultat un doctor care a diagnosticat-o o fractură nazală şi i-a spus că va trebui să se opereze. Deşi echipa lui Britney s-a oferit să plătească pentru îngrijirile medicale de care a avut nevoie, banii nu au mai ajuns la ea. Prin urmare, dansatoarea a decis să o dea în judecată pe Britney Spears şi, pe lângă costurile spitalizării, aceasta cere şi daune morale.

Dacă artista americană va fi găsită vinovată riscă o condamnare de câţiva ani la închisoare.

foto: Hepta