Britney Spears lansează piesa „Work Bitch”

De: Gabriela Voicu / 11.09.2013, 15:00
Britney Spears lansează piesa
Britney Spears este din nou în centrul atenției după ce a anunțat pe Twitter că va lansa piesa "Work Bitch."

Britney Spears este din nou în centrul atenției după ce a anunțat că va lansa piesa „Work Bitch.”

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Cântăreața a scris pe Twitter pentru cei peste 31 de milioane de fani ai săi: „RED RED RED HOT RED ALERT: Work Bitch is going to premiere WORLDWIDE this Monday, Sept. 16th at 6pm ET. You can listen on @iHeartRadio or your local radio station„, apoi a mai postat un anunț:  „Work Bitch will be available on @iTunesMusic that night at 12:01 am ET, Sept 17th. Are you ready?! 1Week”, dezvăluind că noua ei piesă va fi lansată pe 16 septembrie și că va fi disponibilă pe iTunes din 17 septembrie. 

Britney Spears

Noul single va fi inclus pe al optulea album de studio al lui Britney și va fi lansat după doar câteva zile de la filmarea videoclipului. Filmările au durat trei zile în deșert și s-au desfășurat la indicațiile regizorului Ben Mor. Vedeta a postat pe Instagram și pe Twitter imagini din timpul filmărilor, în care poate fi văzută în bikini, etalându-și noua siluetă. 

Pe lângă lansarea noului ei album, Britney va susține un concert la Planet Hollywood Resort & Casino, însă detaliile nu au fost confirmate oficial.  Pe site-ul cântăreței apare un cronometru însoțit doar de numele ei și de expresia  „All Eyes on Me”, care va expira pe 17 septembrie.