Britney Spears: Miros urat si sunt rea!

De: Manuela Stoicescu / 18.01.2008, 16:10
Britney Spears: Miros urat si sunt rea!
Dupa evaluarea psihiatrica la care a fost supusa, s-ar parea ca vedeta are mai multe personalitati pe care nu le poate controla.

Dupa evaluarea psihiatrica la care a fost supusa, s-ar parea ca vedeta in varsta de 26 de ani se metamorfozeaza deseori intr-o englezoaica pentru ca apoi sa nu-si mai aduca aminte nimic. Britney a fost auzita deseori vorbind brusc cu un puternic accent englezesc si comportandu-se altfel decat de obicei, aceasta nefiind, se pare, singura schimbare de personalitate pe care a afisat-o.

"Are multiple identitati pe laga "fata britanica": plangacioasa, diva, fetita incoerenta si multe multe altele", a declarat o sursa.

Recent, cantareata s-a baricadat in resedinta ei din Beverly Hills impreuna cu cei doi copii, refuzand sa-i lase sa se intoarca la tatal lor. La finalul celor trei ore de criza Britney a fost legata de o targa iar cei din jurul ei au putut-o auzi vorbind cu accentul englezesc. Sursele spun ca in ziua in care trebuia sa se prezinte la audierile pentru custodie Britney s-a transformat din nou in "fata britanica", lipsind de la proces.

Anul trecut, in timpul unui interviu acordat unui post de radio, lui Britney i s-a nazarit sa faca un dus iar atunci cand a fost intrebata de asistentul ei de ce face dus, cantareata a raspuns: "Miros urat, sunt o fiinta umana! Inchide usa! Sunt rea!"