Britney Spears, o zgârcită amnezică – A uitat să-şi achite nota de plată!

De: Cătălina Matei / 17.07.2014, 10:21
Britney Spears, o zgârcită amnezică - A uitat să-şi achite nota de plată!
Deşi are o avere estimată la peste 40 de milioane de dolari, cântreaţa americană se dovedeşte a fi o zgârcită convisă. De curând, Britney şi iubitul său au ieşit dintr-un restaurant, unde au servit prânzul, fără să achite nota de plată. De bacşiş, nici nu a fost cazul…

Conform femalefirst.co.uk, Britney Spears şi iubitul său, David Lucado, au luat prânzul zilele trecute într-un restaurant din Thousand Oaks, California. Au mâncat, s-au simţit bine şi au plecat fără să achite consumaţia.

Foto: Splash News

Un apropiat al artistei a declarat pentru TMZ.com că Britney l-a lăsat pe bodyguard-ul ei să achite nota de plată în valoare de 30 de dolari. Acesta a uitat, iar cântăreaţa s-a simţit ”ruşinată” în momentul în care a aflat că a rămas datoare.   

Între timp, potrivit aceshowbiz.com, cântăreaţa şi-ar fi plătit datoria, ba chiar i-ar fi lăsat chelneriţei un bacşiş în valoare de 100 de dolari.

Britney Spears, în vârstă de 32 de ani, nu este la primul episod de “amnezie” de acest fel. În urmă cu câţiva ani, după ce a stat câteva zile la o vilă din Maui, unde tariful era de 2.000 de dolari pe noapte, şi a beneficiat de tratament special destinat VIP-urilor, cântăreaţa a plecat şi fără să mulţumească gazdelor pentru ospitalitate şi fără să plătească.