Britney Spears poartă corset românesc în noul videoclip „Work Bitch” (Video)

De: Gabriela Voicu / 03.10.2013, 11:30
Britney Spears poartă corset românesc în noul videoclip
Noul clip al lui Britney Spears, "Work Bitch", face deja furori, înregistrând aproape 6 milioane de de vizualizări după doar o zi de la lansare.

„Work Bitch”, noua piesă a lui Britney Spears, se bucură acum și de un videoclip hot, în care artista arată mai bine ca niciodată. Clipul punctează revenirea lui Britney pe scena muzicală după mai mulți ani și după o perioadă extrem de dificilă, între 2006 și 2008, când a fost la un pas de moarte din pricina unei depresii severe.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Clipul a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni în Deșertul Nevada, de lângă Las Vegas. „Work Bitch” este primul single extras de pe viitorul album al lui Britney, care va fi lansat pe 3 decembrie, chiar de ziua ei de naștere.

Britney Spears – „Work Bitch”

Odată cu lansarea noului album, Britney Spears a anunțat o rezidență de doi ani la Planet Hollywood Casino din Las Vegas, unde va susține 100 de show-uri. Pentru prestația ei, Britney se va îmbogăți cu 30 de milioane de dolari.

Interesant este că în noul videoclip „Work Bitch” artista poartă o creație vestimentară a unui designer român. Este vorba despre corsetul negru Zest2, creat de tânăra Andreea Bădală, sub brandul Murmur, care în România este preferat de vedete precum Corina, Delia Matache, Aylin Cadir, Giulia Anghelescu și nu numai.