Britney Spears și Jason Trawick au rupt logodna

De: Gabriela Voicu / 14.01.2013, 11:10
Britney Spears și Jason Trawick au rupt logodna
Britney Spears și Jason Trawick au anunțat oficial că se despart, după ce se logodiseră în decembrie 2011.

Cântăreței Britney Spears pare să nu-i meargă bine pe plan personal. După ce recent a anunțat că demisionează de la celebrul concurs „X Factor”, artista a rupt logodna de Jason Trawick.

Britney Spears și cel cu care se logodise în decembrie 2011 au ales să-și separe drumurile în viață. Într-un comunicat, reprezentanții cântăreței au anunțat că cei doi nu mai formează un cuplu, deși urmau să facă nunta.

„Au fost de acord amândoi să pună capăt logodnei lor. Ca doi oameni maturi au decis să rămână prieteni în ciuda deciziei dificile de a se despărți”, au declarat reprezentanții solistei.

Britney Spears (Foto: Hepta)

La puțin timp după ce vestea a făcut înconjurul lumii, artista a confirmat că a rupt logodna, adăugând că ea și Jason vor fi întotdeauna apropiați.

Aparent, motivele despărțirii lor sunt de ordin financiar. Britney ar fi trebuit să fie de acord ca după căsătorie soțul ei să îi administreze averea, ceea ce nu i-a convenit artistei. Până la apariția lui Jason, tatăl lui Britney se ocupa de veniturile ei.

În aceeastă perioadă Briney se concentrează asupra carierei muzicale, neglijate în ultima perioadă. Ea lucrează la un nou album, pentru care colaboreazăcu Will.i.am, Kanye West și Jay Z.

Artista plănuiește și un turneu mondial de promovare a discului, la finalul lui 2013.