„Baby One More Time” – Britney Spears așteaptă al treilea copil

De: Nicoleta Lepădatu / 12.04.2022, 08:23

Britney Spears este însărcinată.

Cântăreața în vârstă de 40 de ani a anunțat luni pe Instagram că ea și partenerul ei Sam Asghari așteaptă primul lor copil împreună. „Am slăbit atât de mult pentru excursia mea în Maui doar ca să recuperez totul rapid”, a spus Britney Spears celor 40 de milioane de urmăritori, făcând referire la recenta evadare a cuplului în Hawaii. „M-am gândit „La naiba… ce s-a întâmplat cu stomacul meu ???”  Așa că mi-am făcut un test de sarcină… și, ei bine… voi avea un copil.”

Postarea – însoțită de o imagine cu o ceașcă de ceai roz și flori asortate – a atras un munte de urări de bine din partea fanilor ei devotați, în timp ce unii au răspuns cu mai multe întrebări.

Publicația The Hollywood Reporter i-a contactat reprezentanții lui Britney Spears și ai lui Sam Asghari pentru comentarii suplimentare. Reprezentantul lui Asghari, Brandon Cohen de la BAC Talent, nu a făcut niciun comentariu, iar avocatul lui Spears nu a răspuns la momentul cererii. Cu toate acestea, o sursă apropiată cuplului a confirmat că Spears este însărcinată. Copilul va fi al treilea pentru artistă, care mai are doi fii cu fostul soț Kevin Federline, Jayden și Preston.

Asghari se pare că a confirmat el însuși luni după-amiază pe Instagram, postând: „Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Paternitatea este ceva ce am așteptat întotdeauna cu nerăbdare și o iau foarte în serios. Este cea mai importantă treabă pe care o voi face vreodată.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: