Britney Spears susţine că s-a cuminţit: „Sunt ca Fecioara Maria”

De: Cătălina Matei / 13.09.2016, 12:41
Britney Spears susţine că s-a cuminţit:
Deşi este megastar pop de la 17 ani, Britney Spears, acum în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru revista Flaunt că suferă de anxietate şi agorafobie, astfel că se simte inconfortabil la petreceri şi în cluburi.

„Sunt foarte ciudată. Sunt nervoasă în multe dintre situaţii. La petreceri, în cluburi. Atunci când sunt mulţi oameni în preajma mea devin dubioasă, sufăr de anxietate. Totuşi, mi-am rezolvat cât de cât aceste probleme, le ţin sub control”, a declarat Britney Spears, scrie mediafax.ro.

„Cred că n-am avut parte de siguranţă de-a lungul întregii mele vieţi. Nu am avut instrucţiuni, ca să zic aşa. Acum îmi dau seama cum să mă descurc în anumite situaţii de stres”, a continuat Britney. „Am copii acum, totul e la un nivel mult mai suportabil acum. De fapt, sunt o persoană foarte plictisitoare. Nu ies din casă. Chiar nu fac nimic. Ar trebui să fiu Fecioara Maria, pe bune. Cred că viaţa mea s-a schimbat la 360 de grade. Lucrurile s-au schimbat. E o perioadă diferită”, a mai spus Britney Spears.

Britney şi-a lansat de curând cel de-al nouălea album de studio, intitulat „Glory”.