Britney Spears, vedeta cel mai prost îmbracata

Apropo.ro / 12.01.2006, 12:02
Britney Spears, vedeta cel mai prost îmbracata
Felul în care se îmbraca Britney Spears este considerat "dezastruos", ceea ce o plaseaza în fruntea temutului și controversatului clasament al "celor mai prost îmbracate femei din 2005", realizat de un critic american de moda, relateaza AFP. Spears, în vârsta de 23 de ani, "adepta

Felul în care se îmbraca Britney Spears este considerat „dezastruos”, ceea ce o plaseaza în fruntea temutului și controversatului clasament al „celor mai prost îmbracate femei din 2005”, realizat de un critic american de moda, relateaza AFP.

Spears, în vârsta de 23 de ani, „adepta a haosului vestimentar, seamana cu o Lolita decazuta”, afirma criticul cunoscut sub pseudonimul de „Mr. Blackwell”. El susține ca stilul vedetei nu se potrivește deloc cu noul statut de mama.

Temutul critic al vestimentațiilor vedetelor, considerat drept „o instituție hollywoodiana”, a criticat-o și pe starleta Jessica Simpson, pe care o sfatuiește sa „își concedieze stilistul și sa divorțeze de croitorul ei”. El a spus despre Eva Longoria, starul din serialul „Neveste disperate”, ca are un cap draguț dar ca are gusturi oribile”.

Mr. Blackwell o mai roaga pe diva Mariah Carey, care a adoptat în ultima vreme decolteuri adânci și fuste extrem de scurte, sa se arate mai pudica. „Lumea îți aplauda emanciparea muzicala, dar ai mila și lasa-ne sa ne imaginam doar cum arata corpul tau”, i-a transmis criticul.

Printre alte vedete care au avut parte de comentariile acide ale lui Blackwell, se numara Paris Hilton și Anna Nicole Smith, cântareața de origine columbiana Shakira și actrițele Lindsay Lohan și Renée Zellweger.

Pentru a nu-și face doar dușmani, Blackwell a numit și zece staruri care „stralucesc printr-o frumusețe fara eforturi și un stil de neuitat”.

Printre acestea le-a enumerat pe actrițele Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Scarlett Johansson și Natalie Portman, dar și pe manechinul Kate Moss, în ciuda scandalului cu droguri în care este implicata aceasta vedeta.

Mediafax