Britney Spears, vedeta cu stil

Apropo.ro / 01.04.2008, 08:00
Revista In Vogue a realizat un top al celor mai bine imbracate dive a tuturor timpurilor, Britney Spears ocupand a doua pozitie.

Revista In Vogue a realizat un top al celor mai bine imbracate dive a tuturor timpurilor.

Printre fruntasele clasamentului se numara Nicole Kidman, Britney Spears, Jennifer Aniston, Renee Zellweger si Gisele Bundchen.

Primul loc a fost ocupat de Nicole Kidman, stilul ei fiind foarte apreciat de catre iubitorii de moda.

Aceasta s-a facut remarcata de-a lungul timpului atat datorita talentului ei actoricesc dar si bunului gust de care da dovada de fiecare data, fie ca este vorba despre o simpla aparitie in public sau de covorul rosu.

Chanel, Dior si Yves Saint Laurent se numara printre creatorii ei preferati, aceasta stralucind de cele mai multe ori in tinute ce le poarta semnatura.

Britney Spears ocupa si ea un loc de frunte in topul celor mai bine imbracate vedete, situandu-se pe cea de-a doua pozitie a topului.

Topul, intitulat "Best Dressed Ever" prezinta imagini cu cele mai inspirate aparitii ale controversatei dive.

Printre articolele vestimentare preferate de Brit se numara fustitele cu vedere la posterior, dresurile franjurate si topurile cu mesaje indraznete.

In ultimul timp aceasta a renuntat la lenjeria intima, considerand-o inutila.

Revista In Vogue este de parere ca vedeta da dovada de mult stil transformand fiecare aparitie intr-un spectacol al elegantei si al bunului gust.

Cu toate ca nu se mai bucura acelasi succes pe scena muzicala ea este la fel de mediatizata ca in perioada sa de glorie datorita scandalurilor in care este implicata.

In ciuda faptului ca a ocupat de cele mai multe ori primele locuri in topurile celor mai prost imbracate vedete datorita combinatiilor neinspirate, se pare ca revista In Vogue este de alta parere.

Tu ce parere ai, merita ea locul doi in acest clasament?