Britney Spears vrea ca Natalie Portman să joace rolul ei într-un film biographic

Apropo.ro / 31.10.2013, 11:14
Britney Spears vrea ca Natalie Portman să joace rolul ei într-un film biographic
Cântăreaţa Britney Spears vrea ca actriţa Natalie Portman să joace rolul ei într-un film biografic, în cazul în care se va face vreodată o peliculă despre viaţa ei.

În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri realizată pe Twitter pentru a-şi promova noul său album, „Britney Jean”, cântăreaţa a fost întrebată: „Dacă ai putea să alegi pe cineva care să joace rolul tău într-un film, pe cine ai alege?”.

Britney, în vârstă de 31 de ani, a spus că Natalie Portman, în vârstă de 32 de ani, care şi-a început cariera în urmă cu 20 de ani şi, la fel ca ea, a crescut în lumina reflectoarelor, ar fi o alegere bună.

De asemenea, Britney a dezvăluit şi care este obsesia ei recentă. Cântăreaţa a spus că este foarte interesată de îngrijirea pielii, iar, la o „sesiune de bârfe” cu prietenele, ar discuta despre „îngrijirea pielii, despre rolul de părinte, despre pantofi, exerciţii, yoga”.

Mai mult decât atât, Britney Spears a vorbit şi despre spectacolul pe care îl va susţine, în decembrie, în Las Vegas, declarând că se simte agitată, întrucât se apropie data la care va avea loc show-ul.

Cântăreaţa va cânta unele dintre cele mai mari hituri ale sale, inclusiv „Baby One More Time” şi „Oops I Did It Again”, dar nu va purta vechile sale costume pentru interpretarea acestor piese. Ea a adăugat: „Veţi vedea totul într-o perspectivă nouă”.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase.