Broasca țestoasă care nu mai lasă țigările… din cioc (Video)

Apropo.ro / 26.07.2013, 13:00
Broasca țestoasă care nu mai lasă țigările... din cioc (Video)
O țestoasă din China a căpătat un obicei nesănătos: fumează de stinge. Află ce a făcut-o să se apuce de fumat.

Într-un oraș din China trăiește o țestoasă care fumează 10 țigări pe zi. Proprietarul spune că atunci când țestoasa simte nevoia de tutun devine agitată și începe să șuiere.

Cum a devenit o reptilă dependentă de nicotină? Un localnic prieten cu proprietarul țestoasei spune că totul a început în urmă cu două luni de zile când au observat că reptila și-a pierdut interesul pentru pește.

 


 

Când s-au uitat la ea să vadă dacă nu cumva este bolnavă, ei au descoperit că avea un os de pui înfipt pe partea inferioară. De fiecare dată când încercau să îl scoată, reptila îi apuca de mână de durere.

Pentru a o distrage, cei doi s-au gândit să îi dea o țigară. Țestoasa a scăpat de os, dar nu și de țigaretă, pe care a ținut-o în cioc ore în șir.

Următoarea zi, când reptila a observat că stăpânul ei fumează s-a lingușit pe lângă el până când bărbatul a înțeles mesajul. Dacă a fost ușor amuzant la început, acum proprietarul are probleme cu țestoasa care nu mai vrea să se lase de acest obicei nociv, căci nu-și permite să-i cumpere și ei țigări.

Photo: Sohu News