Broccoli fara batranete si viata fara de cancer

De: Dragos Tanase / 11.03.2008, 11:10
Broccoli fara batranete si viata fara de cancer
Broccoli, o leguma cunoscuta pentru prevenirea cancerului, poate contribui la intarirea sistemului imunitar, incetinind procesul imbatranirii.

Broccoli, o leguma cunoscuta pentru calitatile de prevenire a cancerului, poate contribui la intarirea sistemului imunitar, incetinind procesul imbatranirii, potrivit unui studiu publicat in Journal of Allergy and Clinical Immunology.

O substanta din broccoli, sulforanul, poate activa un numar de gene antioxidante si enzime din celulele sistemului imunitar.

Acestea contribuie la prevenirea formarii de radicali liberi care distrug celulele din organism. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Bolile cardiace pot fi prevenite tot cu broccoli

Consumul regulat de broccoli fiert in aburi poate reduce si riscul de boli cardiace, ajutand organismul sa lupte impotriva distrugerilor celulare, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani.

Studii anterioare au scos la iveala faptul ca persoanele care consuma broccoli, mai ales in stare cruda sau fiert in aburi, prezinta riscuri mai putine de a dezvolta maladii cardiace sau cancer.

Consumai si inainte broccoli? Sau acum… cu atat mai mult?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!