Brooklyn Decker, coperta GQ din această vară

De: Dragos Tanase / 18.06.2012, 15:30
Brooklyn Decker, coperta GQ din această vară
Ediția iulie-august a revistei GQ o are pe copertă pe Brooklyn Decker, soția și, fără îndoială, cel mai important trofeu al tenismenului Andy Roddick.

Tânăra de 25 de ani nu face doar parte dintr-un cuplu sexy – ea și-a cucerit publicul atât prin aparițiile ca model („Sports Illustrated”, Victoria’s Secret), cât și prin cele pe marele ecran („Nevastă de împrumut”, „Battleship”).

O altă apariție demnă de admirație este Delia Tudose, muza fotografului Vali Bărbulescu. Ea primește titlul de „GQ Girl” a ediției estivale, din motive pe care sigur le veți observa în pictorialul realizat chiar de Bărbulescu. Revista GQ este pe piață începând de astăzi, 18 iunie.

La secțiunea „GQ Icon”, o figură inedită: Dumitru Dorin Prunariu, primul – și, până la ora închiderii ediției, singurul astronaut român care a zburat în spațiul cosmic. Anul acesta, Prunariu va împlini 60 de ani, însă, de fapt, eroii nu au niciodată vârstă…

Numărul acesta abordează într-un mod diferit și literatura română contemporană, aducându-i pe șapte dintre scriitorii cu un mare succes actual în paginile glossy. Articolul GQ îi prezintă pe Marius Chivu, Vasile Ernu, Filip Florian, Matei Florian, Lucian Dan Teodorovici, Dan Lungu și Cătălin Dorian Florescu așa cum nu îi găsim pe coperta cărților scrise de ei: aflăm și cum și-au câștigat succesul, dar și cum le place să trăiască.

Coperta GQ

V-ați dorit să știți cum se nasc accesoriile Casei Regale? Puteți descoperi în articolul „Manufactura luxului”, care îl surprinde pe Dan Coma în atelierul său, acolo unde creează accesorii din piele și unde a colecționat, de-a lungul timpului, obiecte de artă dintre cele mai interesante și rare. Un alt artizan aparte este Matthias Buttet, super-expertul orologer care a descifrat tainele Antikythera – un mecanism uimitor, vechi de peste 2.000 de ani – și care a acordat GQ România un interviu în exclusivitate.

Nu în ultimul rând, în această ediție găsiți peste 60 de pagini de modă, tendințe, shopping și ghiduri de stil. Printre acestea: un editorial având ca temă Jocurile Olimpice, care prezintă colecțiile celor mai importante case de modă și branduri în domeniu, dar și un pictorial unde protagoniști sunt câțiva dintre componenții echipei naționale de polo a României, care ne vor reprezenta în august la Londra.

În plus: autoturisme, gadgeturi, restaurante up-market, ceasuri și vinuri în ediții limitate, fitness & sporturi extreme, „Discuții” pe teme fierbinți – de la fetișuri sexuale la alegerile prezidențiale din Franța și Serbia, de la lifestyle în spațiul virtual la ecologie și un articol care vă propune o nouă ordine mondială, ce nu ține seama de obișnuitele delimitări geografice.

Ediția iulie – august a revistei GQ poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 18 iunie.