Browsing senzual

Apropo.ro / 20.07.2006, 15:02
Browsing senzual
De cele mai multe ori mausul de pe birou nu se incadreaza in categoria gadgeturi atragatoare. Il acoperi cu mana si clicai in nestire opt ore pe zi la munca fara sa-i arunci macar o privire. Elvetienii de la Pat Says Now incearca sa-ti schimbe viziunea printr-un maus deosebit, imbracat

De cele mai multe ori mausul de pe birou nu se incadreaza in categoria gadgeturi atragatoare. Il acoperi cu mana si clicai in nestire opt ore pe zi la munca fara sa-i arunci macar o privire.

Elvetienii de la Pat Says Now incearca sa-ti schimbe viziunea printr-un maus deosebit, imbracat in lenjerie sexy. Nu are rost sa-ti spunem unde se afla butoanele pentru click.

Se numeste sugestiv Body si nu e vreo minune tehnologica, ci un banal maus optic cu rezolutia de 500 dpi legat la PC prin fir. In perioada Campionatului Mondial, elvetienii au vandut variante de maus imbracate in tricourile tarilor participante si purtand nume de alint precum Becky (Anglia) sau Roberta (Brazilia). Pacat ca tu, ca roman n-ai cum sa le cumperi.

30 euro; www.pat-says-now.com