Bruce Springsteen, pus sub acuzare după ce a condus în stare de ebrietate

De: Ana Obretin / 11.02.2021, 09:41
Bruce Springsteen, pus sub acuzare după ce a condus în stare de ebrietate

Muzicianul american Bruce Springsteen a fost pus sub acuzare după ce a fost arestat pentru că a condus sub influența alcoolului. 

Surse din poliție au declarat pentru TMZ că Springsteen a fost arestat pe 14 noiembrie 2020, în Gateway National Recreation Area din Sandy Hook, New Jersey. O audiere în acest caz a va avea loc în următoarele săptămâni.

Aceleași surse au declarat că starul rock a fost cooperant pe parcursul arestării. De asemenea, este pentru prima dată când Springsteen este arestat pentru că a condus în stare de ebrietate. Springsteen locuiește în apropiere de zona unde a fost arestat.

Reprezentanții lui Bruce Springsteen nu au comentat incidentul și nu se știe de ce informația a apărut la trei luni după.

Totuși, în acest context, o reclamă pentru Jeep în care a apărut muzicianul, prezentată în premieră la gala Super Bowl de duminică, a fost retrasă de pe platforma video YouTube. Reclama îl prezenta pe Bruce într-un oraș american, vorbind despre patriotism și transmițând un mesaj de speranță în contextul pandemiei.

Cu o aproape o lună înainte de arestarea sa, Springsteen și-a lansat cel mai recent album, al 20-lea de studio, intitulat “Letter to You”. Lansarea a inclus și un documentar, “Bruce Springsteen’s Letter to You”, regizat de Thom Zimny.

CITEȘTE ȘI: Bruce Springsteen se luptă cu depresia. Care este cauza 

Foto: Profimedia Images