Bruce Springsteen va sustine un turneu mondial, in 2012

Apropo.ro / 21.11.2011, 16:02
Bruce Springsteen va sustine un turneu mondial, in 2012
Cantaretul american Bruce Springsteen a confirmat pe site-ul personal informatiile potrivit carora va sustine un turneu mondial alaturi de E Street Band si va lansa un nou album, in 2012.

Intr-o scurta declaratie de presa, postata pe site-ul sau, Bruce Springsteen a spus ca va canta in Europa in 2012, incepand de la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lunii iulie. Totodata, el a anuntat ca va lansa si un nou album, iar turneul sau mondial va include o sectiune nord-americana.

Ei bine, lucrurile au inceput sa se incinga pe E Street. Multi dintre voi au auzit ca Bruce Springsteen si E Street Band vor porni intr-un turneu in 2012. Este absolut corect. Concertele din Europa incep de la mijlocul lunii mai si vor continua pana la sfarsitul lunii iulie, iar datele vor fi anuntate in cursul acestei saptamani. Informatiile despre concertele din America si din celelalte tari ale lumii vor fi facute publice in curand. In plus, va anuntam ca noul album este aproape gata (dar inca fara titlu), aproape am stabilit data lansarii (nu chiar) si suntem incredibil de incantati despre toate lucrurile pe care le planuim pentru 2012″, scrie in comunicatul postat pe site-ul muzicianului american.

Bruce Springsteen

Compozitorul, cantaretul si chitaristul Bruce Springsteen a devenit celebru in lumea intreaga datorita stilului sau muzical, in care rock-ul este combinat cu influentele pop, iar versurile romantice, cu sentimentele patriotice americane sau cu dragostea artistului pentru orasul lui natal, New Jersey. Maniera lui foarte reusita de a canta despre problemele obisnuite din viata cotidiana a oamenilor i-a adus numeroase premii, printre care 18 Grammy si un Oscar. Cele mai celebre albume ale lui Springsteen sunt „Born to Run” (1975) si „Born in the USA” (1984). El a vandut peste 65 de milioane de albume in Statele Unite si peste 120 de milioane in lumea intreaga.