Bruce Willis pe coperta noului număr GQ România

Apropo.ro / 15.03.2013, 14:17
Bruce Willis pe coperta noului număr GQ România
Noul număr al revistei GQ îl are pe copertă pe Bruce Willis, cu un pictorial de excepție realizat de celebrul fotograf Mario Testino și un interviu în exclusivitate pentru România,

Noul număr al revistei GQ îl are pe copertă pe Bruce Willis, un actor cu o carieră impresionantă în spate. Cu un pictorial de excepție realizat de celebrul fotograf Mario Testino și un interviu în exclusivitate pentru România, cover story-ul din ediția martie-mai a revistei GQ este unul care vă va demonstra că marii actori sunt permanent prezenți în conștiința publicului.

În plus, aflați cine sunt cei mai bine îmbrăcați bărbați din România si din lume din GQ Top 50 Bărbați cu Stil, suplimentul distribuit împreună cu revista. Horia Tecău, Ilie Năstase, Constantin

Bălăceanu-Stolnici sau Tudor Chirilă sunt doar câțiva dintre românii care au intrat în topul realizat de GQ România.

Și de această dată GQ prezintă mult conținut local. Dacă nu ați auzit încă despre proiectul ARCA, este momentul să citiți despre câțiva tineri geniali care, fără ajutor din partea statului român, construiesc o rachetă pe care o vor trimite în spațiu anul acesta. Și dacă ați vrut să știți mai multe despre conceptul made to measure, GQ a realizat un dosar în care trece în revistă noțiuni precum made to measure, bespoke, ready made, dar și toate locurile din București unde vă puteți face costumul perfect.

Tot în acest număr găsiți și un editorial despre designerul britanic Paul Smith, cu cele mai recente colecții și povestea carierei sale de invidiat.

Totodată aflați mai multe despre cele mai revoluționare metode de întinerire a pielii la rubrica de grooming și toate lucrurile pe care nu le știați despre tourbillon, într-un material complex despre această minune a orologeriei.

Ediția martie-mai prezintă și pagini spectaculoase de modă, în două shootinguri care schițează perfect spiritul GQ, unul dintre ele realizat, în exclusivitate pentru România, cu celebrul model David Gandy. În plus, rubiricile cu care GQ v-a obișnuit: shopping, editors’s choice, ghidul de stil, manualul de tendințe și pagini de accesorii.

Plus: autoturisme, gadgeturi, restaurante up-market, ceasuri și vinuri în ediții limitate, fitness & sporturi extreme, „Discuții” despre situația politică și economică, o trecere în revistă a societății de consum în care trăim și noile trenduri în materie de ecologie.

Și nu uitați de suplimentul de stil GQ – Top 50 Bărbați cu Stil, care aduce în plus 32 de pagini de fashion, lifestyle și shopping.

Noul număr al revistei GQ se distribuie împreună cu suplimentul Top 50 Bărbați cu Stil și poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 15 martie.