Bruce Willis se reunește cu soția după ce a petrecut saptâmani întregi în carantină cu Demi Moore

De: Andra Voiculescu / 07.05.2020, 21:33
Bruce Willis se reunește cu soția după ce a petrecut saptâmani întregi în carantină cu Demi Moore
Bruce Willis s-a reunit cu soția sa, Emma Heming Willis, după ce a petrecut săptămâni întregi în carantină cu fosta soție Demi Moore în Idaho.

Actorul în vârstă de 65 de ani se pare că s-a întors la Heming – potrivit Fox News – după ce a apărut în mai multe fotografii și videoclipuri încărcate în story-urile de Instagram ale soției sale, luni.

Willis a ridicat câteva sprâncene luna trecută, după ce s-a dezvăluit că a stat în carantină cu Moore și fiicele lor pe fondul pandemiei de coronavirus, în ciuda faptului că sunt divorțați.

S-a raportat că Heming a rămas la ea acasă cu copiii lor, în loc să se alăture soțului ei la casa lui Demi Moore.

„A fost atât de amuzant pentru că pentru mine sunt părinții mei super ciudați, dar pentru toți ceilalți, sunt la acest nivel diferit”, a spus Scout, fiica de 28 de ani a lui Demi Moore si Bruce Willis. „De fapt, a fost foarte fain”.

Scout a dezvăluit că familia a planificat inițial ca Heming să se alăture carantinei lor, împreună cu copiii ei și ai lui Bruce – Mabel, de 8 ani și Evelyn, care a împlinit recent 6 – dar planurile s-au schimbat în mod neașteptat.

În timpul carantinei, Willis și Moore au participat la o serie de activități familiale cu Scout și celelalte două fiice ale lor, Rumer, 31 de ani și Tallulah, 26, inclusiv o „noapte de vopsea”, petreceri de dans și fotografii de familie.

Un insider a spus anterior în revista People că Heming nu are „probleme” cu Willis care se izolează cu Moore și fiicele sale.

„Demi și Emma sunt apropiați și toți trei devin ca o mare familie amestecată”, a spus o sursă a familiei pentru revista. „Nu există probleme deloc. Emma trebuia să stea în L.A. cu copiii mici. „

Sursa foto: Instagram/demimoore