Bruce Willis se reuneşte cu soţia după ce a petrecut saptâmani întregi în carantină cu Demi Moore

De: Andra Voiculescu / 07.05.2020, 21:36
Bruce Willis se reuneşte cu soţia după ce a petrecut saptâmani întregi în carantină cu Demi Moore
Bruce Willis s-a reunit cu soţia sa, Emma Heming Willis, după ce a petrecut săptămâni întregi în carantină cu fosta soţie Demi Moore în Idaho.

Actorul în vârstă de 65 de ani se pare că s-a întors la Heming – potrivit Fox News – după ce a apărut în mai multe fotografii şi videoclipuri încărcate în story-urile de Instagram ale soţiei sale, luni.

Willis a ridicat câteva sprâncene luna trecută, după ce s-a dezvăluit că a stat în carantină cu Moore şi fiicele lor pe fondul pandemiei de coronavirus, în ciuda faptului că sunt divorţaţi.

S-a raportat că Heming a rămas la ea acasă cu copiii lor, în loc să se alăture soţului ei la casa lui Demi Moore.

„A fost atât de amuzant pentru că pentru mine sunt părinţii mei super ciudaţi, dar pentru toţi ceilalţi, sunt la acest nivel diferit”, a spus Scout, fiica de 28 de ani a lui Demi Moore si Bruce Willis. „De fapt, a fost foarte fain”.

Scout a dezvăluit că familia a planificat iniţial ca Heming să se alăture carantinei lor, împreună cu copiii ei şi ai lui Bruce – Mabel, de 8 ani şi Evelyn, care a împlinit recent 6 – dar planurile s-au schimbat în mod neaşteptat.

În timpul carantinei, Willis şi Moore au participat la o serie de activităţi familiale cu Scout şi celelalte două fiice ale lor, Rumer, 31 de ani şi Tallulah, 26, inclusiv o „noapte de vopsea”, petreceri de dans şi fotografii de familie.

Un insider a spus anterior în revista People că Heming nu are „probleme” cu Willis care se izolează cu Moore şi fiicele sale.

„Demi şi Emma sunt apropiaţi şi toţi trei devin ca o mare familie amestecată”, a spus o sursă a familiei pentru revista. „Nu există probleme deloc. Emma trebuia să stea în L.A. cu copiii mici. ”

Sursa foto: Instagram/demimoore