Bruce Willis și Clint Eastwood, penalizați de Obama!

Apropo.ro / 16.03.2014, 15:00
Zilele trecute, Obama ar fi ordonat mai-marilor de la Hollywood să nu-i mai bage în seamă pe Clint Eastwood și Bruce Willis, doi dintre coloșii "cetății filmului".

Motivul? S-a răzbunat pentru că l-au criticat vehement.

Anturajul lui Barack Obama, se știe, este format din nenumărate vedete din diverse domenii, mai ales din muzică și sport.

Cu toate acestea, sunt câțiva proscriși cărora, în ultima vreme, le este afectată cariera din cauza faptului că îl critică în mod constant pe liderul SUA. În această situație se află Clint Eastwood (83 de ani) și Bruce Willis (58 de ani).

Clint Eastwood

În cazul celui dintâi, momentul căderii în dizgrație a fost în urmă cu doi ani, când, în cadrul unui eveniment public de mare amploare, l-a luat la mișto pe Obama. De atunci, pare-se la ordinul președintelui, legendarul star nu a mai primit sponsorizări pentru peliculele sale și nici nu a mai fost distribuit în vreun rol mare.

Bruce Willis

Mai nou, l-a numit pe liderul SUA incompetent, iar a doua zi, Fiscul american i-a luat la puricat averea și încă nu s-a terminat ancheta. Același lucru l-a pățit și Bruce Willis cu Fiscul, la o zi după ce și-a exprimat tot în public părerea că din cauza lui Obama SUA nu mai sunt atât de luate în serios în chestiunile importante, precum Ucraina, și că președintele rus Vladimir Putin l-a făcut să pară un fraier.