Bruckner dezamagit de rezultat, dar multumit de jucatori

Apropo.ro / 02.07.2004, 10:08
Bruckner dezamagit de rezultat, dar multumit de jucatori
Selecționerul Cehiei, Karel Bruckner, a declarat ca este dezamagit de înfrîngerea suferita în fața Greciei, în semifinalele Campionatului European din Portugalia, dar a precizat ca este mîndru de jucatorii sai.  "Acest meci a semanat puțin cu cel dintre Suedia și Olanda.

Selecționerul Cehiei, Karel Bruckner, a declarat ca este dezamagit de înfrîngerea suferita în fața Greciei, în semifinalele Campionatului European din Portugalia, dar a precizat ca este mîndru de jucatorii sai.

 „Acest meci a semanat puțin cu cel dintre Suedia și Olanda. Am jucat mai bine în repriza secunda, dar adversarii noștri au fost mai eficace. Este un paradox pentru noi, pentru ca antrenez de trei ani aceasta echipa și în cele 30 de meciuri disputate nu am primit nici un gol din corner. Este primul gol primit astfel, și în plus în ultimele secunde”, a spus Bruckner.

Selecționerul Cehiei a felicitat echipa Greciei pentru victoria obținuta și le-a urat sa joace la fel de bine în finala cu Portugalia. „Vreau sa felicit echipa Greciei pentru tactica lor. Am vazut meciurile Greciei cu Spania și Franța și pot spune ca practica un fotbal eficace. Le doresc sa joace la fel de bine în finala de duminica”, a mai spus Bruckner.

Referitor la accidentarea suferita de capitanul echipei Cehiei, Pavel Nedved, tehnicianul ceh a precizat ca nu se poate spune cît este de serioasa aceasta accidentare.

De asemenea, tehnicianul Cehiei a adaugat ca este prea devreme pentru a se gîndi la Cupa Mondiala din Germania. Cehia face parte din grupa întîi preliminara a Cupei Mondiale din 2006, alaturi de România, Olanda, Finlanda, Macedonia, Armenia și Andorra.

Mediafax