Brunete sau blonde? Cum arată vedetele mai bine?

Apropo.ro / 03.11.2012, 09:00
Brunete sau blonde? Cum arată vedetele mai bine?
Din dorinţa de a-şi surprinde fanii, vedetele încearcă mereu tot felul de combinaţii spectaculoase în ceea ce priveşte ţinuta şi machiajul. Nici podoaba capilară nu este neglijată, această suportând, din când în când, transformări radicale.

Anda Adam, de la părul negru ca pana corbului, la blondul platinat
La începutul carierei sale, pe când cânta cu RACLA, Anda Adam era o „fată de cartier” cu părul cârlionţat, negru ca pana corbului. De atunci, Anda a trecut prin mai multe schimbări de look, dar nu a renunţat niciodată la părul lung. A fost şatenă, blondă, iar acum este blondă platinată. Iar următoarea nuanţă ar fi?

Laura Cosoi, brunetă sau flondă fatală
A devenit cunoscută jucând în serialul „La bloc”, iar o dată cu pictorialul din PLAYBOY a căpătat imaginea de blondă fatală. Mai apoi, s-a făcut brunetă pentru producţia „Cu un pas înainte”, în timp ce, pentru rolul din telenovela „Aniela” a devenit roşcată. Laura a mărturisit într-un interviu că nu o deranjează să îşi schimbe culoarea părului dacă aşa i-o cere scenariul, chiar dacă riscă astfel să-şi deterioreze podoaba capilară. „Sincer, mă mir şi eu că a rezistat atât de bine! Oricum, eu am multă grijă de părul meu şi mă străduiesc să-l păstrez cât mai sănătos.Tocmai de aceea nu folosesc produse de styling, ci îmi prepar o mască, o dată pe lună, din ulei de ricin şi vitamina A”.

Antonia, mii de likuri pentru schimbarea de look
Când Antonia a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie în care le arată fanilor schimbarea de look pe care a făcut-o şi, în mai puţin de o oră, a primit 11.000 de like-uri şi aproape 300 de comentarii. Brunetă cu ochi albaştri, Antonia a preferat să-şi deschidă la culoare jumătate din păr, devenind blondă. Procedeul, numit ombre sau păr în degrade, presupune ca părul să fie vopsit în două culori: calota să fie mai închisă -poate fi păstrată culoarea naturală- în timp ce restul părului să fie din ce în ce mai deschis, ajungând la o diferenţă de câteva tonuri.

Giulia a decis că e momentul pentru o shimbare redicală
Recent, Giulia Anghelescu Huidu, o brunetă „convinsă”, a surprins cu un nou look. Cântăreaţa, consiliată de echipa ei, a decis că este momentul pentru o schimbare radicală de imagine. La curent cu cele mai noi trenduri în materie de hair styling, cântăreaţa a devenit o blondă veritabilă. „Plănuiam această schimbare de ceva vreme, acum am simţit că este momentul să fac asta! îmi place să mă joc cu felul în care arăt pentru că aşa nu mă plictisesc niciodată!”

Mihaela Rădulescu, o creaţă ambiţioasă
În tinereţe, a avut o perioadă în care avea părul negru. Apoi a fost roşcată, blondă, şatenă, iar acum toată lumea îi admiră părul închis la culoare, fie el întins sau creţ. „Părul meu este deja un brand sau cel puţin o buna sursă de câştig, atât la capitolul imagine, cât si la cel financiar. Cred că cea mai bună metodă de a avea un păr impecabil e spălatul şi coafatul. Un păr murdar, unsuros nu ajută nicio femeie să arate bine, indiferent cât e de frumoasă sau de bine îmbrăcată”, declara vedeta acum câţiva ani, pe când avea contract de publicitate cu o marcă renumită de şampon.