Bruno Mars cântă în pauza galei Super Bowl 2014

Apropo.ro / 10.09.2013, 09:00
Bruno Mars cântă în pauza galei Super Bowl 2014
Cântăreţul Bruno Mars, câştigător al unui premiu Grammy în 2011, va susţine un recital în pauza galei Super Bowl 2014 - finala campionatului de fotbal american.

Anunţul că artistul în vârstă de 26 de ani va concerta în pauza Super Bowl, care se va desfăşura în 2 februarie 2014, pe MetLife Stadium din East Rutherford, New Jersey, a fost făcut de managerul artistului, John Marx.

Bruno Mars va călca astfel pe urmele altor muzicieni celebri, precum Beyonce, Madonna, Bruce Springsteen, Prince, Paul McCartney şi U2, care au susţinut concerte în pauza Super Bowl.

Posibilitatea de a cânta în pauza Super Bowl este considerată o şansă imensă pentru artiştii invitaţi, datorită uriaşei popularităţi de care se bucură acest meci de fotbal în rândul spectatorilor americani. În 2009, peste 153 de milioane de telespectatori din Statele Unite au vizionat recitalul susţinut de trupa britanică The Who în pauza galei Super Bowl. Nume sonore precum U2, Prince şi The Rolling Stones au concertat cu ocazia acestui eveniment în ultimii ani.