Bruno Mars și Anderson .Paak au format trupa Silk Sonic și lansează primul single

De: Loredana Toma / 26.02.2021, 16:25
Bruno Mars și Anderson .Paak au format trupa Silk Sonic și lansează primul single

Cântăreții Bruno Mars și Anderson .Paak  au pus bazele formației Silk Sonic în timp ce se aflau în carantină și au lucrat la un album de pe care vor lansa prima piesă pe 3 martie.

Ambele vedete au făcut anunțul oficial  pe rețelele de socializare online, spunând că acum formează o trupă, însă nu s-au sfiit să specifice că facturarea este individuală.

“Am creat un album! Veți asculta toți primul cântec pe 3 martie”, este mesajul plin de entuziasm al lui Paak. Mars a confirmat și el:” Ne-am încuiat în timpul carantinei și am creat un album, iar primul single va fi lansat pe 3 martie”.

Bootsy Collins, invitat special pe albumul celor doi artiști

Deși nu s-a menționat în mesajele lor, potrivit Variety, albumul promite și o apariție a legendarului Bootsy Collins, ca invitat.

Mars și Paak au mai colaborat înainte de înființarea trupei, dar nu pentru un album. Paak a cântat în deschiderea turneului 24K Magic a lui Bruno Mars. Totodată, în urmă cu trei ani, aceștia au avut apariții separate pe albumul “It’s About Time” al celor din trupa Chic. Albumul “24K Magic”, din 2016, i-a adus lui Bruno Mars un “succes miraculos” la premiile Grammy, unde, pe lângă trofeul pentru cel mai bun material discografic, le-a primit și pe cele pentru înregistrarea anului și cântecul anului, “That’s What I Like”.

Paak a lansat cel mai recent album al său, “Ventura”, în 2019. Materialul a fost primit foarte bine, iar, în 2020, a lansat patru single-uri, inclusiv o colaborare cu Justin Timberlake pentru una dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului “Trolls World Tour”. El a apărut și pe albumul lui Busta Rhymes, într-o colaborare cu artistul pentru  piesa “Yuuuu”.

CITEȘTE ȘI: Bruno Mars se coafează cu margarină

Foto: Profimedia Images