Bryan Adams canta sinuciderea lui Amy

De: Manuela Stoicescu / 19.03.2008, 14:48
Bryan Adams canta sinuciderea lui Amy
In numele grijii pe care i-o poarta, artistul a scris un cantec special pentru Amy, in care o avertizeaza pe aceasta ca "flirteaza cu moartea".

Bryan Adams a invitat-o pe Amy Winehouse sa locuiasca in resedinta lui din Caraibe pe perioada Revelionului, timp in care se pare ca intre cei doi s-a infiripat o prietenie solida. In numele grijii pe care i-o poarta, artistul a scris un cantec special pentru Amy, in care o avertizeaza pe aceasta ca "flirteaza cu moartea" si ca aventurile ei vor avea un sfarsit dezastruos.

Cantecul, numit "Floare salbatica" ("Flower Gone Wild"), s-a nascut dupa ce Bryan "a luat-o sub aripa lui pe Amy", marturisind ca ar fi distrus daca acesteia i s-ar intampla ceva. Printre versurile cantecului se numara "Printre stele si bare, pesti si pastile" si "Imaginea dispare, ziua se sfarseste iar acasa n-o asteapta decat un pistol incarcat".

Acesta nu e primul semnal de alarma pe care oamenii din jurul lui Amy il trag cu privire la viata tulburata a artistei, mai ales dupa ce vedeta a fost vazuta tragand vodca pe nas iar Keith Richards a sfatuit-o sa renunte la astfel de obiceiuri.

Amy Winehouse a ramas puternic impresionata de cantecul compus pentru ea, aratandu-se de acord sa-l cante impreuna cu Bryan Adams in turneul acestuia.