Bucătarul Jamie Oliver a prins un hoţ care a încercat să îi spargă casa

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 13:25
Bucătarul Jamie Oliver a prins un hoţ care a încercat să îi spargă casa
Maestrul bucătar Jamie Oliver este considerat de vecinii săi un erou, după ce a reuşit să imobilizeze un bărbat care a încercat să îi spargă casa.

Jamie Oliver, în vârstă de 43 de ani, se afla în locuinţa sa situată pe o stradă din nordul Londrei, împreună cu soţia, Jools, şi cei cinci copii ai lor, când a auzit nişte zgomote suspecte de la un vecin.

A vrut să cerceteze ce se întâmplă, dar s-a trezit imediat faţă în faţă cu un bărbat care încerca să intre în locuinţa sa. Bărbatul a făcut cale întoarsă, a ieşit din locuinţă şi a început să alerge pe stradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oliver a alergat după bărbat şi a reuşit să îl imobilizeze în cele din urmă.

După ce poliţiştii au venit să îl preia pe „bărbatul agresiv”, potrivit unor surse, Jamie Oliver a mai petrecut puţin timp cu aceştia „glumind şi râzând”.

Potrivit unor surse, locuinţa în valoare de aproape 10 milioane de euro a lui Jamie Oliver era doar una dintre mai multele vizate de hoţ, alături de vila în care locuieşte modelul Kate Moss, scrie mediafax.ro.