Bucatarul Jamie Oliver devine personaj de desene animate

Redacția / 22.08.2007, 10:31
Bucatarul Jamie Oliver devine personaj de desene animate
Celebrul maestru bucatar Jamie Oliver a devenit personaj într-un serial de desene animate destinat copiilor, realizat de compania care i-a scos pe piața pe "Wallace și Gromit", informeaza bbc.co.uk. Serialul de televiziune "Little J" va prezenta peripețiile prin care trece

Celebrul maestru bucatar Jamie Oliver a devenit personaj într-un serial de desene animate destinat copiilor, realizat de compania care i-a scos pe piața pe „Wallace și Gromit”, informeaza bbc.co.uk.

Serialul de televiziune „Little J” va prezenta peripețiile prin care trece Oliver, un baiat în vârsta de zece ani, în încercarea sa de a gasi secretele unui maestru bucatar.

„Vreau cu adevarat ca transmit informațiile într-un mod amuzant și sa gasesc o cale de comunicare cu copiii”, a spus Oliver.

Fiecare dintre cele 52 de episoade realizate de compania Aardman Animations va dura 11 minute și va avea ca public ținta copiii cu vârsta între 7 și 11 ani.

„Nu va pot spune ce pasionat sunt de copii și de gatit”, a spus Oliver.

Little J va fi acompaniat de câteva personaje ciudate, precum un șoarece care sufera de depresie și un cercetator nebun numit Eggs Benedict, care poarta pe cap un pui. Un guru „spiritual-culinar” îl va ghida pe Oliver pe parcursul serialului.

Miles Bullough, de la Aardman Animations, a declarat: „Am fost repede de acord ca avem nevoie de o emisiune care sa fie în primul rând o comedie și care, speram noi, sa inspire copiii sa gândeasca pozitiv despre mâncare, chiar și despre varza de Bruxelles”.

Nu se știe înca ce post de televiziune va difuza serialul.

Vedeta a emisiunilor culinare, Jamie Oliver este celebru mai ales datorita campaniei pe care a inițiat-o pentru îmbunatațirea calitații meselor în cantinele școlare.

Mediafax