Bucăți de corp uman au căzut din cer în Arabia Saudită

De: Gabriela Voicu / 07.01.2014, 15:30
Bucăți de corp uman au căzut din cer în Arabia Saudită
Mai multe fragmente dintr-un corp uman au căzut, duminică, într-o intersecție din orașul Jeddah din Arabia Saudită.

Mai multe fragmente dintr-un corp uman au căzut, duminică, într-o intersecție din orașul Jeddah din Arabia Saudită. Oamenii legii presupun că este vorba despre rămășițele unei persoane care ar fi rămas în compartimentul destinat trenului de aterizare al unui avion.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Un martor a anunțat poliția că rămășițele umane au căzut într-o intersecție din cartierul Mushrefa. Nawaf bin Naser al-Bouq, purtătorul de cuvânt al administrației locale din Jeddah, a spus că din primele informații ar fi vorba despre o persoană care se afla în compartimentul trenului de aterizare al unui avion care a trecut pe deasupra orașului.

Acesta nu este singurul caz de acest gen. În încercarea disperată de a trece granița ilegal unii oameni trec de securitatea deficitară din anumite aeroporturi și urcă pe trenul de aterizare al avionului. Majoritatea mor înghețați în zbor, însă unui supraviețuiesc. În 2010 și 2012 au fost înregistrate două cazuri ale unor bărbați care au decedat în acest mod, iar unul dintre ei a căzut pe un bulevard dintr-un cartier londonez și a putut fi identificat abia după un an.