Bucharest City Tour invita turistii sa admire Bucurestiul impodobit

Apropo.ro / 22.11.2011, 13:00
Proiectul Bucharest City Tour va continua si in sezonul rece, pentru ca turistii sa poata admira Capitala impodobita de sarbatoare.

Bucharest City Tour, un proiect initiat de RATB si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, va continua si in aceasta iarna, pentru ca turistii sa poata admira un Bucuresti pregatit pentru sarbatorile de iarna.

Date fiind temperaturile scazute din aceasta perioada, calatorii vor circula in autobuze normale, acoperite, Mercedes Citaro Euro 4.

mercedes citaro euro 4

Cu o astfel de masina se va calatori in aceasta iarna, pe traseul Bucharest City Tour

„Ne-am dorit sa continuam acest proiect si in sezonul rece, avand in vedere rezultatele bune obtinute, dar si apropiatele sarbatori de iarna, oferindu-le astfel turistilor posibilitatea sa admire orasul imbracat in haine de sarbatoare”, a declarat director general RATB, Viorel Popescu.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

bucharest city tour

Masina pentru sezonul cald

Linia functioneaza intre orele 10.00 si 22.00, la intervale de succedare de 15 minute, pretul unui card de transport fiind de 25 lei pentru adulti si 10 lei pentru copiii cu varsta intre 7 si 14 ani. Autobuzele sunt dotate cu ghid audio in limbile romana si engleza.

Citeste mai multe detalii despre Bucharest City Tour continua si in iarna lui 2011, pe Mediafax