Bucurestenii, obligati sa isi sterilizeze cainii si pisicile

Apropo.ro / 03.02.2009, 10:36
Bucurestenii, obligati sa isi sterilizeze cainii si pisicile
Primaria Municipiului Bucuresti a rezolvat tote problemele majore ale Capitalei si a trecut la cele de mai mica importanta.

Asa cum am aratat si aici, Primaria Municipiului Bucuresti a rezolvat toate problemele majore ale Capitalei, asa ca acum are timp sa se ocupe si de cele mai marunte.

In consecinta, bucurestenii vor fi obligati sa isi sterizeze cainii si pisicile si sa le implanteze microcipuri, iar cei care detin animale fara documente care sa ateste sterilizarea si inregistrarea intr-o baza de date vor fi amendati cu pana la 700 de lei, potrivit unui proiect al Primariei Capitalei.

Proiectul, care este supus dezbateri publice pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti (www.pmb.ro) pana in 13 februarie, statueaza ca persoanele fizice si juridice care detin caini si pisici in varsta de peste sase luni, in incinte private, fara drept de monta si neinregistrate in cadrul Asociatiei Chinologice, au obligatia de a le steriliza, identifica si inregistra in baza unica de date a Administratiei pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan (ASAS), incepand cu data intrarii in vigoare a acestei hotarari.

Citeste mai mult despre proiectul Primariei Capitalei privind sterilizarea cainilor si pisicilor, la Mediafax.