București: Festivalul „Femei pe Mătăsari”

Apropo.ro / 24.09.2013, 17:00
București: Festivalul
Cea de-a treia ediție a Festivalului Urban "Femei pe Mătăsari" se va desfășura de vineri până duminică, în Capitală.

Festivalului Urban „Femei pe Mătăsari” se va desfășura de vineri până duminică, în Capitală, și va reuni zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru și o scenă pe care vor urca artiști precum Moonlight Breakfast și Robin and the Backstabbers.

Ediția de anul acesta a Festivalului „Femei pe Mătăsari” va sta sub semnul excelenței. În weekendul din septembrie (în zilele de 27, 28 și 29) va fi sărbătorită excelența definită de femeile puternice: prietene, iubite, surori, mame, soții, femei care au depășit limite, prejudecăți, granițe, realități.

Timp de trei zile, strada Mătăsari din București se va redefini ca spațiu deschis artiștilor plastici și va lansa un dialog între artă și public prin proiectul „WoMANYnCOLOURS”. Mai mulți artiști vizuali vor aborda subiectul feminității prin pictură, sculptură și prin noile medii (fotografie, video, video-performance).

Astfel, publicul va putea asista la „PRIVEȘTE-te”, un fashion show marca Wilhelmina Arz, cu susținerea Cristinei Bâtlan, Mădalinei Lazăr Mocanu și a lui Laurent Tourette, pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres. Seara de vineri se va încheia cu DJ Sasha.

Totodată, în timpul festivalului, Marina Voica și Silvia Dumitrescu vor onora publicul cu excelența lor în muzică.

De asemenea, cei care se vor plimba pe Mătăsari, sâmbată și duminică, vor avea surpriza să se întâlnească și cu artiștii de la OCS, Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, We singing colors, Pimp, Moebius,Violent Monkey, dar și cu Emanuel Mirea și Muse Quartet.