Bucuresti: Trafic blocat din cauza ploii

Apropo.ro / 06.12.2007, 09:51
Bucuresti: Trafic blocat din cauza ploii
Circulatia pe majoritatea arterelor din Bucuresti este blocata ca urmare a precipitatiilor abundente.

Circulatia pe majoritata arterelor din Bucuresti este blocata ca urmare a precipitatiilor abundente si a faptului ca multi bucuresteni au decis sa circule cu masina in preajma sarbatorii Sfantului Nicolae, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Potrivit comisarului Ciocan, pe langa arterele importante ale Capitalei, mai sunt inregistrate blocaje pe Calea Plevnei si pe strazile din zonele Gara de Nord, Mircea Vulcanescu, Soseaua Pantelimon si Soseaua Colentina.

"Recomandam soferilor sa foloseasca si stradutele laterale, cele din profunzime, pentru a evita blocarea totala a arterelor. Le reamintim acestora ca pentru fluidizarea circulatiei este absolut necesara mentinerea libera a centrului intersectiei. Apreciem ca nu au fost inregistrate manifestari ale nervozitatii si le reamintim soferilor ca pe teren sunt peste 130 de agenti de la Politia Rutiera, efectivele obisnuite pentru aceste situatii fiind suplimentate inclusiv cu politisti care de obicei isi desfasoara munca la birou", a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.