Bucureştiul ca o vacanţă la Grădina cu Călătorii de pe 21 – 22 iulie, de la Merlock

Apropo.ro / 17.07.2018, 11:37
Bucureştiul ca o vacanţă la Grădina cu Călătorii de pe 21 – 22 iulie, de la Merlock
Vara e grea în oraş pentru cei între vacanţe sau care nu pot călători pe meleagurile la care visează aşa că, dacă sunteţi cu sufletul în alte locuri, aducem puţin exotic, putin misterios şi puţin «de departe» la Grădina cu călătorii, eveniment ce se va desfăşura pe 21 – 22 iulie la Merlock

.Henna ca în India, crafts ca in Coreea şi codiţe ca în Africa, expozitie cu mesteri unul si unul si multe activitati faine pentru cei mari si mici sunt de gasit weekendul care vine in gradina de pe str. C. A. Rosetti nr. 37.

Am pregătit şi de data aceasta târg mare cu artişti şi artizani pricepuţi care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite şi multe alte lucruşoare cu care să vă împodobiţi, pe care să le purtaţi, oferiţi în dar sau luaţi acasă, ca pe suvenirurile din vacanţe.

În zona de ateliere şi activităţi pictăm bărcuţe de lut, să ne amintească de aventurile pe mare, cu Ch’artist – Paint your own pottery studio dar şi tricouri, brelocuri fistichii şi îngeraşi de lemn. Se colorează cu marmură alături de Buticul Lizzucăi, se învaţă decoupage cu Dori’s Creations şi se călătoreşte cu gândul departe în baloanele cu aer cald decorate de Sarang Hanguk şi desenele cu gări de altădată, alături de Călător prin gările de odinioară.

Pe cei mai mari îi tentăm cu henna meşteşugită de la Mehndi Tattoos by Laura, împletituri şi codiţe africane cu Afro Mood Hairstyle, codiţe de aţă şi coroniţe de flori, până la ultima floare, împletite cu drag de Mirela de la FlorArt Boutique.

Pe terasă se vor auzi de la 14:00 muzici inspirate de America de Sud, aduse de Ezirk iar bucătăria de la Merlock promite gusturi şi arome de vacanţă, aşa că, fie că sunteţi în oraş de bunăvoie sau cu mai puţine alternative, în grădină e umbră şi relaxare şi vă aşteptăm la poveşti zilnic de la 10:00 la 21:00. Intrarea este liberă.
Programul complet al Grădinii cu Călătorii îl găsiţi pe pagina de Facebook Grădina cu Artişti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) şi pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/. Ultima ediţie specială, plină de soare, creativitate şi relaxare a Grădinii cu Artişti va fi Grădina Mariei (8 – 9 septembrie).