Bucurestiul, de 3 ori consecutiv in Cartea Recordurilor!

Apropo.ro / 29.12.2008, 09:00
Cel mai greu tort din lume reprezinta cel de-al treilea record cu care Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor.

Decembrie a fost pe buna dreptate "luna cadourilor"pentru bucuresteni: capitala Romaniei a fost consemnata de trei ori in Cartea Recordurilor!

Dupa ce a doborat recordul celor mai multi Mosi Craciuni si al celui mai lung carnat afumat din lume, Bucurestiul a intrat din nou in Guiness Book cu cel mai greu tort din lume.

Pe 21 decembrie, 3.939 de Mosi Craciuni s-au strans in Piata Constitutiei pentru Marsul Mosilor de Craciun, iar dupa ce au fost numarati, au plecat spre Piata Unirii pentru a imparti cadouri in "cutii rosii", copiilor.

Pe 27 decembrie, a fost adus in Piata Constitutiei cel mai lung carnat din lume, acesta masurand 392 de metri. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a primit din partea reprezentantului Guiness World Record, Talal Omar, certificatul noului record mondial.

Pe 28 decembrie, Sorin Oprescu a primit cel de-al treilea certificat de la reprezentantul Guinness World Record, pentru un nou record inregistrat: un tort gigant, facut din frisca si fructe, care cantareste 281 de kilograme.

Oare ce mai urmeaza?

Comenteaza AICI!