Bucureștiul e pregătit pentru Leonard Cohen și Il Divo

Apropo.ro / 21.09.2012, 16:00
Bucureștiul e pregătit pentru Leonard Cohen și Il Divo
Leonard Cohen va susține un concert grandios pe 22 septembrie, în Piața Constituției din Capitală. Pe 23 septembrie, în aceeași locație, are loc și concertul celor de la Il Divo.

A început numărătoarea inversă până la concertul Leonard Cohen de la București. Pregătirile pentru concertul de sâmbătă, 22 septembrie, au intrat pe ultima sută de metri, iar organizatorii depun eforturi pentru ca totul să decurgă perfect. Astfel, o echipă de aproximativ 100 de tehnicieni lucrează în prezent la amenajarea scenei, montarea sistemelor de sonorizare și lumini, precum și la organizarea spațiului care îl va găzdui pe artistul canadian înainte și după concert.

Scena pe care va cânta Leonard Cohen este concepută astfel încât să corespundă dorințelor artistului. Cohen pregătește un spectacol sobru și impresionant. Construcția scenei durează patru zile.

Cerințele artistului și ale echipei sale stau sub semnul modestiei rafinate. Leonard Cohen, artiștii care îl acompaniază și echipa sa tehnică vor avea la dispoziție opt încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului, în care se va retrage și se va pregăti pentru concert.

Leonard Cohen și echipa sa nu au preferințe culinare ieșite din comun. La masa de dimineață, ei preferă un meniu clasic, cu ouă, crenvuști, șuncă, roșii, brânză, cereale, gem, pâine și o varietate cât mai mare de fructe. La prânz, artiștii vor avea mai multe feluri, inclusiv meniuri vegetariene. Dintre băuturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată și minerală, sucurile naturale, laptele de soia, dar și berea belgiană, cea irlandeză și vinurile franțuzești.

Leonard Cohen

Leonard Cohen, concert Piața Constituției, 22 septembrie, ora 20.00

Spectatorii care vor asista la concertul Leonard Cohen de la București vor avea parte de un adevărat regal muzical. Veteranul trubadur canadian a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea cu publicul român.Concertul Leonard Cohen de la București are loc în Piața Constituției, pe data de 22 septembrie, cu începere de la orele 20.00.

Evenimentul se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului București și al Consiliului Local al Municipiului București, prin ArCuB și CPPESCTB și este organizat de East European Events și Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Ultimele bilete la concertul Leonard Cohen se găsesc la vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRĂ‚RIILE HUMANITAS, CĂ‚RTUREȘTI și pe www.eventim.ro.

Duminică, 23 septembrie 2012, ora 20.00, Piața Constituției este gazda concertului Il Divo. Cei patru interpreți: tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvetian Urs Bühler și cântărețul de muzică pop francez Sébastien Izambard vor încânta publicul român, ei aflându-se pentru prima dată în țara noastră.