Bucurestiul paralizat de 1 Decembrie

Apropo.ro / 01.12.2007, 22:09
Circulatia in Bucuresti a paralizat odata cu apropierea momentului de aprindere a luminitelor de pe bulevardele centrale.

Circulatia in Bucuresti a paralizat odata cu apropierea momentului de aprindere a luminitelor de pe bulevardele centrale si a bradului din Parcul Unirii.

Sute de mii de cetateni au luat cu asalt axa centrala a Bucurestiului paralizand si ultima picatura de trafic existenta. Acest lucru a creat o adevarata isterie, un haos rar intalnit si de partea soferilor si a pietonilor. Neputinta organelor de dirijare a traficului, luate prin surprindere de valul mare de oameni, lipsa unui control al maselor, a dus la producerea de accidente rutiere minore, pierderea a peste 20 de copii prin multime si blocarea masinilor de salvare, pompieri si evident a mijloacelor de transport in comun.

In urma acestor incidente, autoritatile au montat un cort special in parcul Unirii pentru copii pierduti de parinti, intrerupand periodic concertul si anuntand numele copiilor pe scena.Pana in prezent au fost recuperati peste 10 copii.

Pentru majoritatea cetatenilor bucuresteni, ziua de 1 Decembrie a creat mai mult agitatie decat satisfactia adusa de o sarbatoare nationala intr-o capitala europeana.