„Bucureştiul va fi distrus de un cutremur devastator!” Dan Negru cere ajutorul autorităţilor

De: Cătălina Matei / 25.08.2016, 10:54
„Bucureştiul va fi distrus de un cutremur devastator!” Dan Negru cere ajutorul autorităţilor
Dan Negru cere intervenţia autorităţilor după ce la televiziuni au apărut informaţii alarmante în ceea ce priveşte un posibil cutremur în România.

Atfel, un specialist consultat de televiziuni după fiecare eveniment seismic susţine că urmează un cutremur devastator în Capitală. Deranjat de abordarea alarmantă, menită să provoace panică în rândul populaţiei, prezentatorul tv a răbufnit:

Dan Negru, fotografie de colecţie alături de familia sa! Cum arată soţia şi copiii lui

„Cutremurul din Italia l-a adus din nou la televizor pe nenea care o sperie pe mama. Iar e la ştiri si spune că Bucureştiul va fi distrus de un cutremur devastator. Şi mama mă sună speriată că a auzit la televizor că vine prăpădul. În ţările cu media civilizată, răspândirea panicii e sancţionată de lege. În America, FCC (CNA american) sancţionează „fenomenul Orson Wells” (în 1938, Wells a provocat panică, anunţând la radio ca New York e invadat de extratereştri). La noi, nenea care prevesteşte cutremurul e idiot, dar ăia care-i găzduiesc panica în televiziuni sunt nemernici...”, a reacţionat Dan Negru pe contul său de Facebook.

Cum arătau Dan Negru şi Delia în 1999! Au recreat o imagine de atunci