Bucurie pentru fani! Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevshi, din nou la Exatlon

De: Alexandra Necsoiu / 05.10.2018, 17:36
Bucurie pentru fani! Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevshi, din nou la Exatlon
În primul sezon, Giani Kiriţă, cel mai controversat concurent, a fost eliminat din reality show-ul de la Kanal D în urma voturilor telespectatorilor.Acum, însă, revine la Exatlon alături de Ionuţ Sugacevshi.

Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor reveni in competitia „Exatlon”, în postura de antrenori.

Fostul concurent de la Faimosi va reveni in mijlocul echipei rosii pentru a-i motiva si mai mult pe acestia si a inscrie cat mai multe victorii, iar Jaguarul va avea misiunea de a-i antrena pe Razboinici si a-i conduce spre rezultatele mult dorite.

Fostii oponenti se vor afla din nou pe pozitii rivale si vor fi nevoiti sa castige increderea grupului din care vor face parte pentru a-si putea pune in aplicare propria viziune si aduce cat mai multe victorii echipelor din care vor face parte.

Este o provocare uriasa pentru mine pentru ca acum ma duc acolo in alta postura, aceea de antrenor. As vrea ca Faimosii sa aiba incredere in mine. Nu au de ce sa se teama ca ajung printre ei. Dar, cu siguranta, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de invingator, pe care vreau sa le-o insuflu Faimosilor. Imi doresc sa descopar in echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joaca pentru echipa, nu pentru ei insisi. Iar mesajul meu pentru Ionut este ”, spune Giani Kirita.

„E un vis devenit realitate pentru mine sa ma intorc in Republica Dominicana, la . Vreau sa dovedesc tuturor de ce sunt in stare! Cred ca ma vor primi foarte bine, dar nu stiu cat de bine voi fi vazut in realitate de Razboinici… Probabil ca unii ma vor vorbi pe la spate. Nu ma deranjeaza acest lucru pentru ca sunt o persoana ambitioasa, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranta, Faimosii vor avea de ce sa se teama. Sunt sigur ca eu si Giani ne vom din nou. Giani, tine-te bine tura asta!!”, spune Ionut. 

Ambii concurenti s-au facut remarcati in primul sezon „Exatlon” atat prin calitatile sportive extraordinare, cat si prin forta psihica de care au dat dovada de-a lungul celor cinci luni in care au concurat in conditii extrem de dificile.