B.U.G Mafia cântă la B’estfest Summer Camp 2012

Apropo.ro / 21.06.2012, 09:44
B.U.G Mafia cântă la B'estfest Summer Camp 2012
Trupa B.U.G Mafia va urca pe scena principală a B'estfest Summer Camp, pe 6 iulie, informează organizatorii festivalului.

La aproape 10 ani de la ultimul concert susținut în aer liber, B.U.G Mafia va fi prezentă în cadrul evenimentului B’estfest Summer Camp 2012 din 6 iulie 2012.

B.U.G. Mafia va împărți scena cu Garbage, headliner-ul primei zile a B’estfest Summer Camp.

Trupa românească a împlinit 20 de ani de carieră, având 10 albume de studio, peste 1 milion de unități vândute, peste 80 de milioane de vizionări pe YouTube și peste 400.000 de fani pe Facebook.

Bug mafia cat poti tu de tare de pe tare.ro

Alături de B.U.G. Mafia, pe afișul ediției din acest an a B’estfest Summer Camp se vor regăsi nume precum Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Modestep, Selah Sue, Booka Shade, Milow, Skindred, Dope D.O.D., Trolley Snatcha, Andy C, Kreator, Meshuggah și Moonspell.

B’estfest Summer Camp va avea loc în perioada 6 – 8 iulie, în B’estfest Park din Tunari.

Biletele sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro și în rețelele afiliate, la prețul de 125 de lei pentru o zi și 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din prețul biletului daca vin „în gașcă” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezența unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pewww.bestfest.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Citește mai multe detalii despre prezența celor de la B.U.G Mafia la B’estfest Summer Camp 2012, pe Mediafax.ro