Bujorul, leacul natural și spectaculos împotriva cancerului!

De: Dragos Tanase / 04.06.2014, 17:30
Bujorul, leacul natural și spectaculos împotriva cancerului!
Un extract obținut din frumoasa floare de bujor, testat pe pacienți umani, este acum o speranță de viață pentru bolnavii de cancer!

Cercetătorii de la Universitatea Yale din SUA sunt de părere că extractul, testat pe numeroși bolnavi de cancer, poate fi, într-adevăr, un remediu care să învingă cumplita boală a acestui secol.

Specialiștii americani au descoperit că atunci când extractul de bujor este administrat în combinație cu alte extracte obținute din trei plante, lemn-dulce, curmal și gura-lupului, „leacul” obținut oprește creșterea tumorilor și îmblânzește efectele secundare ale tratamentelor chimioterapiei cum ar fi voma, greața, diareea sau scăderea în greutate.

Cu mii de ani în urmă, în China se folosea rădăcina de bujor pentru prepararea unor preparate cu efecte analgezice. Tot în China, bujorul este o floare națională care simbolizează vitalitatea, prosperitatea și onoarea.

Un celebru nutriționist din China i-a recomandat unui pacient „Miracle Drink”, băutura care învinge cancerul și vindecă orice durere!, iar rezultatele nu au întârziat să apară!