Bulgarul Chavdar Alexandrov: „Ramona a facut astea ca sa fie platita”

Apropo.ro / 16.09.2011, 10:24
Miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov, amenintat de iubita ca il paraseste, se declara nevinovat si povesteste ce s-a intamplat pe iahtul sau.

Ramona Gabor a fost fotografiata in timp ce se saruta cu miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov, pe iahtul acestuia, la Cannes, in timp ce, inca, avea o relatie cu Gabi Badalau.

Fara replica, Ramona a fugit in America, la Monica, cu bagaje cu tot, mai ales ca tocmai a ramas si fara Gabi Badalau.

Amenintat de iubita ca il va parasi, Alexandrov a acceptat sa vorbeasca la Acces Direct despre aventura sa cu Ramona.

Chavdar Alexandrov

Chavdar Alexandrov

„Aceasta este povestea Ramonei. Ramona a facut astea ca sa fie platita, cred”, afirma Chavdar.

El a povestit cum a cunoscut-o pe Ramona si cum a ajuns sa se distreze cu ea pe iaht: „Am cunoscut-o pe timpul zilei la un restaurant. Am invitat-o pe ea si pe prietenele ei sa stea cu noi la masa. Apoi le-am invitat pe iaht. Le-am invitat pe toate, nu doar pe ea. I-am propus sa vina cu prietenele ei la bord si au acceptat. Am baut sampanie. Vreau sa va spun un lucru: n-am facut orgii pe iaht”.

„Oamenii s-au distrat. Intr-adevar a aparut o poza cu o femeie topless, dar ea era iubita unui amic. Eu nu vreau sa apar in ziare, poate Ramona vrea asta. Adica, m-am distrat pe iaht si apoi am aparut in presa. Nu vreau sa fiu un star. Aceasta este povestea Ramonei. A facut astea ca sa fie platita, cred. Cred ca Ramona a facut asta ca sa devina faimoasa”, a mai spus Alexandrov.

„Nu am platit-o pe Ramona. Eu nu platesc femei ca sa fie cu mine. Ramona nu mi-a cerut niciodata bani. Eu arat bine si nu am nevoie de asa ceva. A fost o aventura de vara care mi-a placut„, a mai spus el.