Bun venit la primul hotel-prăjitură din lume! (Poze)

De: Gabriela Voicu / 20.03.2013, 13:45
O companie care vrea să își promoveze noua gamă de dulciuri a construit un hotel plin cu prăjituri, în Londra.

Primul hotel-prajitură din lume, situat în Soho, Londra, își invită oaspeții să petreacă o noapte „dulce” printre prăjituri, popcorn cu ciocolată, biscuiți cu cremă și multe alte delicii.

Camerele hotelului sunt pline cu deserturi apetisante! Pe noptierele de lângă paturi există cărți comestibile, iar bureții cu vanilie sunt incluși în meniul de room service.

Construit pentru a promova noile produse ale companiei Tate & Lyle Sugars, hotelul-prăjitură de pe Dean Street are trei etaje, decorate cu opere de artă comestibile, și opt camere.

Cameră din hotelul-tort

Acesta a fost construit de 14 artiști, care au petrecut aproape 3.000 de ore gătind și decorând hotelul, folosind peste 600 kg de zahăr.

Camerele tematice diferă ca design, însă din niciuna nu lipsesc dulciurile. În camera al cărei decor este inspirat de seria filmelor „Pirații din Caraibe” se află un cufăr plin cu prăjituri, turte, perle comestibile și biscuiți, iar în alte camere vizitatorii vor găsi o statuie din ciocolată, bezele colorate și multe alte surprize dulci.

Hotelul-prăjitură va fi deschis publicului mâine, 21 martie.