„Bună dimineaţa”, de la CRBL şi Denise! (Videoclip)

Apropo.ro / 08.08.2014, 01:00
Bună dimineaţa! Se anunţă o zi plină cu soare şi multă cafea. O nouă zi din viaţa noastră începe, astăzi, cu videoclipul şi single-ul “Bună dimineaţa”, o super colaborare între CRBL şi Denise, artistul fiind cel care a descoperit vocea lui Denise şi a promis că va face o colaborare cu ea.

Compune rime bine legate şi de această dată. Versurile piesei “Bună dimineaţa” sunt scrise de către CRBL, iar pentru linia melodică artistul colaborează cu echipa HaHaHa Production.

 „Sunt foarte mândru de această piesă, pentru că este prima piesă compusă de mine şi sunt foarte bucuros că am ales-o pe Denise că parteneră. Am promis că voi face o piesă cu ea şi acesta este rezultatul. Ar trebui să fie piesă cu care îţi începi dimineaţa!”, declară CRBL.

Videoclipul este semnat de Black Film şi regizat de către CRBL şi Taz Dongo, iar personajele principale sunt chiar CRBL şi Denise, aflată la prima sa experienţă muzicală.tot aici apare şi red caps bandul cu care crbl s-a hotărât să meargă în concerte.


„Într-o dimineaţă frumoasă, la radio, CRBL fiind invitat în emisiune, m-a auzit şi s-a gândit că sunt vocea potrivită pentru următorul lui single. Aşa a luat naştere , iar visul meu a devenit realitate”, povesteşte Denise.

Odată cu primele raze ale soarelui, CRBL şi Denise pornesc în căutarea celei mai reuşite zile şi niciunul dintre ei nu uita că o zi bună începe neapărat cu o ceaşcă de cafea. Călătoria în care CRBL aduna zâmbete prin Bucureşti se realizează cu ajutorul unui mijloc de transport minune, numit Airwheel.

 „Când am văzut această invenţie, acest mijloc de transport inedit, am zis că trebuie să-mi iau şi eu. Este incredibil de util… şi nu costă foarte mult. Am vrut să fie un mijloc de transport în antiteză cu ţinuta vestimentară şi cu barba mea”, adaugă CRBL.

Dacă pentru carismatica Denise, single-ul “Bună dimineaţă” este prima sa apariţie pe scenă muzicală românească, CRBL are un background muzical solid, din care amintim cea mai recentă colaborare, “Uşor uşor”, cu Adda şi Raku şi lansarea primului album “Ce-avem noi aici?”, pentru vânzările căruia a primit Discul de Aur, din partea Cat Music.