Buncărul anti-Apocalipsă, afacere de 1 milion de dolari

De: Gabriela Voicu / 05.06.2012, 09:51
Buncărul anti-Apocalipsă, afacere de 1 milion de dolari
Americanul Larry Hall, din Kansas, construiește un buncăr uriaș cu apartamente de lux anti-Apocalipsă.

Un intreprinzător din Kansas (SUA) construiește un buncăr uriaș cu apartamente de lux pentru cei care vor să supraviețuiască Apocalipsei.

Prețul este 1 milion de euro pentru fiecare apartament. Deja s-au arătat interesați diverși politicieni americani, un producător de film, un sportiv, dar și alți oameni de afaceri speriați că vine sfârșitul lumii.

Proprietarii vor avea acces la o piscină subterană, dar și la un cinematograf sau la o bibliotecă. Larry Hall este omul de afaceri care a avut ideea locuințelor anti-Apocalipsă și garantează că cei cazați aici vor supraviețui oricărui atac terorist sau pandemii, unei erupții solare sau chiar unui colaps economic.

Apartamente anti-Apocalipsă

De asemenea, în fostul depozit de rachete, Hall va amenaja o fermă unde va crește suficiente legume și pește pentru a hrăni 70 de persoane pe o durată nedeterminată.

Transportul între etaje se va face cu ajutorul unui lift, iar sisteme sofisticate de susținere a vieții vor contribui la o atmosferă generală de siguranță. Pe ecranele electronice care vor ține loc de ferestre vor rula imagini din Paris, din New York, de pe o plajă sau dintr-o pădure pentru a crea senzația de locuință la suprafață.

Dacă vă întrebați când va veni Apocalipsa, iată că secta „Growing in Grace International” a început, la nivel mondial, o campanie pentru a anunța că în mai puțin de două luni va veni „Ziua judecății de apoi” pentru toată omenirea, mai puțin pentru adepții ei.