Bundea: Am câștigat cu puțin noroc

Apropo.ro / 09.04.2006, 14:20
Bundea: Am câștigat cu puțin noroc
Mijlocașul Zeno Bundea a declarat ca FC Național a câștigat meciul de pe teren propriu cu Sportul Studențesc, scor 2-1, din etapa a XXI-a a Diviziei A, și datorita norocului, în condițiile în care formația antrenata de Gheorghe Mulțescu este una

Mijlocașul Zeno Bundea a declarat ca FC Național a câștigat meciul de pe teren propriu cu Sportul Studențesc, scor 2-1, din etapa a XXI-a a Diviziei A, și datorita norocului, în condițiile în care formația antrenata de Gheorghe Mulțescu este una foarte ambițioasa.

„Am avut un meci greu, cu o echipa tare, cu jucatori tineri și ambițioși. Am câștigat cu puțin noroc. Cu liniștea din parcul nostru reușim sa încurcam pe toata lumea”, a spus Bundea, facând referire la faptul ca înaintea etapei a XXI-a, Sportul ocupa locul trei în clasament.

Antrenorul Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de faptul ca în urma rezultatului de sâmbata FC Național a urcat pe locul trei în ierarhia Diviziei A. „O partida frumoasa și foarte dificila pentru noi. Am întâlnit o formație tânara și frumoasa, care alearga foarte mult și joaca un fotbal bun. Ne aflam pe un loc care ma mulțumește, pentru ca ne-am propus sa mergem cât mai bine în campionat”, a comentat tehnicianul italian.

La finalul partidei, președintele Consiliului de Administrație al FC Național, Constantin Iacov, a precizat ca meciul a fost în cele din urma televizat deoarece a discutat cu președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, care i-a promis ca în saptamâna urmatoare gruparea bancara va încasa banii pe care îi are de recuperat din drepturile de televizare.

Mediafax