Bungee Jumping ratat: Cum a ajuns o tanara intr-un rau cu crocodili (Video)

Apropo.ro / 09.01.2012, 15:30
Bungee Jumping ratat: Cum a ajuns o tanara intr-un rau cu crocodili (Video)
O australianca in varsta de 22 de ani a plonjat in fluviul african Zambezi, printre crocodili, dupa ce i s-a rupt coarda de siguranta pe care a folosit-o pentru bungee jumping.

O australianca a fost la un pas de moarte, dupa ce coarda de siguranta pe care a folosit-o pentru bungee jumping s-a rupt, iar ea a plonjat, de la o altitudine de 111 metri, in fluviul african Zambezi, printre crocodili.

Erin Langworthy, in varsta de 22 ani, a vrut sa marcheze trecerea in noul an printr-o saritura cu coarda elastica, deasupra fluviului.

La doar cateva secunde dupa ce s-a aruncat de pe podul metalic coarda de siguranta s-a rupt. Imaginile inregistrate in acel moment de un amator surprind clipele de cosmar prin care a trecut tanara, ale carei picioare erau legate, iar restul de coarda s-a prins de pietrele de pe fundul raului.

Accident infiorator la bungee-jumping de pe tare.ro

Tanara a reusit, insa, sa se salveze din apa cu crocodili, inotand pana la mal. Ea s-a ales doar cu o fractura de clavicula si mai multe vanatai.

„Am aterizat cu picioarele legate si a trebuit sa inot asa spre malul dinspre Zimbabwe, desi curentii erau foarte puternici. Am fost destul de speriata, mai ales ca si coarda s-a agatat in niste pietre. A trebuit sa smulg coarda inainte de a ajunge la suprafata. Nu mai puteam respira, iar cand am iesit din apa tuseam si scuipam sange”, a povestit tanara.