Bunicul devine din nou tată la 74 de ani

De: Mia Nicolescu / 31.12.2012, 15:30
Bunicul devine din nou tată la 74 de ani
Este tatăl a șase copii, bunicul a 10 nepoți și se pregătește de venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil, în 2013. Primul său copil are în prezent 51 de ani.

După aproximativ 52 de ani de la venirea pe lume a primului său copil, Mike Armitage (74) a fost anunțat că va deveni din nou tată. 

Primul său copil s-a născut în 1961, când avea 21 de ani și era căsătorit cu o altă femeie, nu cu cea din prezent, care are doar 32 de ani. În următorii 10 ani, cuplul s-a mai bucurat de nașterea a doi băieți și o fată, până când au decis să divorțeze.

În 1991, Armitage s-a recăsătorit și i-a fost pus în brațe cel de-al cincelea copil. În 2010, la 72 de ani, bărbatul a devenit tată pentru a șasea oară, fiind pentru prima oară când a reușit să asiste la naștere.

„Un mic sfat pentru bărbații care se pregătesc să devină părinți: asigurați-vă că veți fi acolo, altfel veți regreta!”, a spus Mike Armitage.

Cât despre nașterea următorului copil, doamna Armitage susține că atât ea, cât și soțul ei sunt în al nouălea cer. 

„Nu o să mai spun niciodată „niciodată”. Am gene bune. Nu beau, nu fumez și mănânc foarte mult pește. Vom vedea ce se va mai întâmpla”, a declarat fericit Mike Armitage, precizând astfel că nu exclude posibilitatea de a mai da naștere și altor copii. 

Tags: