Bunicul Traian Băsescu: „Când vin eu nu plânge. Știe și ea, a venit președintele”

Apropo.ro / 04.10.2013, 09:49
Bunicul Traian Băsescu:
Traian Băsescu a făcut câteva dezvăluiri despre postura de bunic, în cadrul emisiunii "Serviciul Român de Comedie" de la ProTv.

Traian Băsescu este în culmea fericirii de când a devenit bunic. El s-a fotografiat printre primii cu micuța Sofia Raisa și a postat imaginea pe Facebook, dar nu înainte de a declara că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic” și că cea mică îi seamănă.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Traian Băsescu a declarat în emisiune că își face timp să o viziteze pe nepoțica sa. Președintele a catalogat drept extraordinar faptul că pe niciuna dintre fetele lui nu a văzut-o din prima zi de la naștere.

Traian Basescu

Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ținut-o în brațe din prima zi, e ceva incredibil să vezi așa un omuleț și pe urmă să îl vezi cum crește„, a mai afirmat șeful statului despre nepoata lui, spunând că a luat deja 700 de grame în greutate de la naștere.

Cel puțin la stadiul ăsta nu recunosc că ar semăna cu altcineva decât cu bunicul„, a continuat Băsescu despre nepoata sa, dând ca exemplu faptul că aceasta s-a grăbit și s-a născut prematur.

Întrebat dacă va fi un bunic normal sau unul jucător, Traian Băsescu a spus va fi fi un unul „model” și a mărturisit că nu a adormit-o niciodată, pentru că fetița doarme singură. „Am ținut-o în brațe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniștit copilul. Știe și ea, a venit președintele, e politicoasă. (…) Tace, nu mai face pipi pe ea„, a mai glumit președintele Traian Băsescu.

Șeful statului a povestit că nu a primit bătaie de la părinți când era copil, pentru că tatăl său era militar și nu avea timp de copii: „Mama ne-a gestionat. La tata știam că are o curea foarte lată și, când pleca militar, îl vedeam cu diagonala aia și cureaua aia lată și ne spunea mama: «Vezi că vine tata cu cureaua!»„.