Bunicuța acrobată a uimit lumea!

De: Gabriela Voicu / 02.04.2012, 09:59
Bunicuța acrobată a uimit lumea!
Johanna Quaas, o bunicuță în vârstă de 86 de ani din Germania, este atât de dinamica la vârsta ei încât a uimit lumea cu mișcările pe care le poate face.

Johanna Quaas, o bunicuță în vârstă de 86 de ani din Germania, a uimit întreaga lume cu acrobațiile sale perfecte de gimnastică la Cupa Mondială din Germania, acolo unde a executat mai multe exerciții la sol și la paralele.

Bătrânica i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei care erau prezenți la CUpa Mondială de Gimnastică, eveniment sportiv desfășurat la Cottbus (Germania), sportiva octogenară dând dovată de o elasticitate și de un talent ieșite din comun. Mai mult, specialiștii din domeniu au afirmat că Johanna este mai talentată decât multe fete tinere la gimnastică artistică.

Quaas, care a făcut parte în tinerețe din echipa de handbal a Germaniei de Est (fosta Germanie Democrată), a început antrenamentele de gimnastică la vârsta de 30 de ani.

Și în Franța există o bunicuță cool, care a devenit populară deoarece lucrează ca DJ și mixează în cluburi. Ruth Flowers sau DJ Mamy Rock are 70 de ani și este poate cea mai moderna franțuzoaică de vârsta a treia.